آشپزیتخم مرغ و املت

دیس تخم مرغ و گوشت

باکمی دقت و سلیقه می توانیم این ظرف را تهیه کرده و از میهمانهایمان به گرمی پذیرایی نمائیم.

مواد لازم

برای ۶ نفر

تخم مرغ پخته شده سفت – ۶ عدد

سس مایونز – ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

نوار نازک و ظریف ژامبون یا ماهی آنشوا – ۶ عدد

 

 

طرز تهیه

پنیر را خیلی نرم کرده با خامه مخلوط می نمائیم و قدری نمک و فلفل به آن می زنیم . کمی از مخلوط خامه و پنیر را با لبه کارد به طور صاف و یکنواخت روی هر ورقه ژامبون می مالیم. هر نیمه گلابی را از درازا در سه قسمت مساوی می بریم و کنار هر قطعه ژامبون یک تکه گلابی قرار می دهیم ، بعد آن را به دقت لوله کرده ، اطراف تخم مرغ در دیس می چینیم .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *