آشپزیتخم مرغ و املت
دیس تخم مرغ و گوشت
باکمی دقت و سلیقه می توانیم این ظرف را تهیه کرده و از میهمانهایمان به گرمی پذیرایی نمائیم.
برای ۶ نفر
تخم مرغ پخته شده سفت – ۶ عدد
سس مایونز – ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نوار نازک و ظریف ژامبون یا ماهی آنشوا – ۶ عدد
پنیر را خیلی نرم کرده با خامه مخلوط می نمائیم و قدری نمک و فلفل به آن می زنیم . کمی از مخلوط خامه و پنیر را با لبه کارد به طور صاف و یکنواخت روی هر ورقه ژامبون می مالیم. هر نیمه گلابی را از درازا در سه قسمت مساوی می بریم و کنار هر قطعه ژامبون یک تکه گلابی قرار می دهیم ، بعد آن را به دقت لوله کرده ، اطراف تخم مرغ در دیس می چینیم .
.