آشپزیغذاهای گوشتی
رولت گوشتی

مواد لازم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
تخممرغ چهار عدد
پودرسوخاری یک پیمانه
زرشک دو قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
زعفران و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر سوخاری، تخممرغ، بیکینگپودر، شیر، نمک و زعفران را هم زده و گوشت چرخکرده را با آن مخلوط میکنیم سپس جعفری، زرشک و ربگوجهفرنگی را اضافه میکنیم. یک قالب مستطیل شکل را چرب کرده و مواد مخلوط شده را درون قالب ریخته و با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم تا طلایی شوند. پس از آن، رولت را در سینی برگردانده و برش میزنیم .
.