آش و سوپآشپزی

سوپ اسفناج

 

مواد لازم

 

اسفناج ۵۰۰ گرم

آرد دو قاشق سوپخوری

کره ۵۰ گرم

شیر نصف پیمانه

آب نصف پیمانه

خامه ۲۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز داغ دو قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه

 

اسفناج را با نصف پیمانه آب می‌‌پزیم بعد از پخته شدن داخل آبکش می‌‌ریزیم و با دست کمی فشار می‌‌دهیم تا آب اسفناج کاملا گرفته شود. آرد را کمی تفت می‌‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس شیر را به آرد اضافه کرده و هم می‌‌زنیم تا جوش بیاید. کره را آب کرده و اسفناج را در کره سرخ می‌‌کنیم بعد نمک، فلفل و دو قاشق پیاز داغ را به آن می‌‌افزاییم. در آخر مخلوط شیر و آرد را داخل آن می‌‌ریزیم و خوب هم می‌‌زنیم و روی آن را با خامه تزئین می‌‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن