آشپزیکباب

شیشلیک مخصوص

مواد لازم

برای سه نفر

گوشت راسته گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم

پیاز دو عدد

آب لیمو ۱/۳پیمانه

فلفل دلمه‌ای یک عدد

روغن زیتون نصف پیمانه

کره ۵۰ گرم

زعفران دم‌کرده یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید .

شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *