آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

صندل کدو با گوجه فرنگی

مواد لازم

کدو و گوجه فرنگی از هر کدام سه عدد

تخم‌مرغ دو عدد

پنیر لیقوان ۱۵۰ گرم

ریحان خردشده یک الی دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون یک قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا رنده‌شده سه قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

کدوها را از وسط نصف کرده و درون قابلمه‌ای که آبجوش ریخته‌اید قرار دهید تا کمی آب‌پز و نرم شود بعد مجددا درون آب سرد گذاشته و داخل آن را با قاشق در آورده و خالی کنید. گوجه‌فرنگی را رنده کرده و با ریحان، پنیر خردشده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید .

داخل کدوها را با مایه بالا پر کرده و در ظرف مورد نظر که کمی چرب شده قرار داده و روی آنها پنیر پیتزا بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *