آشپزیماهی و غذاهای دریایی
فویل یکی

مواد لازم
ماهی شیر – ۱۲۰ گرم
کلمپیچ – ۱۳۰ گرم
سویا سس – نصف پیمانه
هویج – ۱۰۰ گرم
جوانه ماش – ۱۰۰ گرم
آبلیمو – نصف پیمانه
قارچ – ۱۰۰ گرم
کره – یک قالب تکنفره
تره – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه
کلمپیچ را به صورت مربعهای دوسانتی برش میزنیم. هویج را نیز به صورت خلالی نازک رنده میکنیم .
سپس در ماهیتابه ابتدا کلم را در تمام سطح ظرف به قطر حدودی ۵/۲ سانتیمتر پخش میکنیم سپس بقیه سبزیجات را نیز به ترتیب هویج و جوانه و در آخر قارچ را بر روی کلم و ماهی میریزیم. در ماهیتابه را گذاشته تا ماهی پخته شود. در آخر سبزی ها و ماهی را داخل فویل میپیچیم .
.