آشپزیخوراک

قارچ و قلوه

مواد لازم

قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم

قلوه گوسفند شش عدد

سوسیس خرد شده ۳۰۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده (در صورت تمایل) دو تا سه قاشق سوپخوری

آبلیمو یک چهارم لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

 

قارچ و قلوه

طرز تهیه

قارچ‌ها را با نصفی از کره کمی تفت داده، بعد آبلیمو را اضافه می‌کنیم، سپس سوسیس‌ها را همراه نمک و فلفل اضافه کرده بعد جعفری را به مواد می‌افزاییم. یکی، دو دقیقه تفت داده و حرارت را خاموش می‌کنیم. مواد باید آبدار باشد و آنها را گرم نگه می‌داریم. آن‌گاه قلوه‌ها را از وسط نصف کرده قسمت سفید آن را در آورده خشک می‌کنیم سپس آنها را در بقیه کره تفت می‌دهیم تا حدی که خونابه‌اش تمام شود، بعد به آنها نمک و فلفل زده و با مواد قبلی مخلوط می‌کنیم و در ظرف مورد نظر می‌کشیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن