آشپزیمرغ و پرندگان
مرغ اسپایسی

مواد لازم
فیله مرغ هشت عدد
پودر سوخاری دو پیمانه
آرد گندم یک پیمانه
ادویه سوخاری دو قاشق سوپخوری
آبیخ یک ظرف بزرگ
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
روغن مایع یک و نیم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فیلهمرغها را از طول به عرض به اندازه یکسانتیمتر بریده و آنها را با آبلیمو مزهدار کنید، سپس آنها را یکییکی به ادویه سوخاری آغشته کرده تا طعمدار شود و باقیمانده ادویه را به آرد سوخاری اضافه کنید. پس از آن فیلهها را در ظرف دربستهای به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد آنها را در آرد گندم بغلتانید و درون ظرفی که محتوی آبیخ است بریزید، پس از آن که آرد فیلهها گرفته شد آنها را از آب خارج کرده، با موادی که شامل ادویه و آردسوخاری است، آغشته کرده تا فیلهها به اصطلاح پولکی شود. در تابهای به اندازه یکونیم پیمانه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا داغ شود آن گاه فیلهها را که به صورت حلقهای درآوردهاید درون روغن بریزید تا به مدت پنج الی هفت دقیقه سرخ شود .
طرف دیگر فیلهها را نیز به همین شکل سرخ کنید. این غذا را میتوان با سس کچاپ سرو کرد .
نکته مهمی که در پیچش فیلهها وجود دارد این است که شما قبل از این که فیلهمرغها را سرخ کنید با دو دست به صورت حلقه شده درآورید .
مواد لازمدویه سوخاری
پودر تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری
پودر فلفلقرمز یک قاشق سوپخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه ادویه سوخاری
همه مواد لازم برای این ادویه که در بالا ذکر شده را با هم مخلوط میکنیم .
.