آشپزیمرغ و پرندگان
مرغ بریانی

مواد لازم
مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
زعفران آبکرده دو قاشق سوپخوری
روغن مایع ۳۰۰ گرم
نمک و ادویه به میزان لازم
مواد لازم برای تزئین
فلفل دلمهای دو عدد
هویج یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
طرز تهیه
ابتدا مرغ را شسته و در ظرفی قرار میدهیم. دو لیوان آب را به مخلوط پیاز، نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و به مدت ۵۰ دقیقه آن را میپزیم. زمان پخت نباید بیش از حد باشد زیرا به هنگام سرخ نمودن، بافت گوشت آن از هم باز میشود .
پس از پخت، زعفران را روی مرغ میریزیم تا کاملا طلایی شود سپس آن را سرخ میکنیم. مرغ سرخ شده را داخل دیس قرار میدهیم و با هویج، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای تزئین میکنیم .
.