آشپزیغذاهای فرنگیمرغ و پرندگان

مرغ سوخاری تایلندی

مواد لازم

فیله‌مرغ – ۵۰۰ گرم

آرد سوخاری تایلندی – ۳۰۰ گرم

تخم‌مرغ – سه عدد

زعفران آب‌کرده – دو قاشق سوپخوری

روغن‌مایع – ۲۰۰ گرم

نمک و ادویه – به میزان لازم

 

طرز تهیه

فیله ‌مرغ را بعد از شستن به مقدار کمی با استیک‌کوب آرام می‌کوبیم تا پهن شود. بعد تخم‌مرغ را با زعفران، هم زده، مرغ را یکی‌یکی درون تخم‌مرغ‌ها، قرار می‌دهیم سپس تکه‌های مرغ را در آردی که به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کرده‌ایم، می‌غلتانیم و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم. وقتی دو طرف مرغ طلایی شد از داخل روغن درمی‌آوریم. بهتر است آنها را داخل آبکش چیده تا روغن اضافه آن جدا شود، بعد سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن