مواد لازم
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک، فلفل و جوزهندی به میزان لازم
آرد سوخاری یک قاشق سوپخوری
برگ شاهی ۱۰ برگ
گوجهفرنگی دو ورق
پنیر گودا ورقهای دو ورق
سس مایونز و کچاپ به میزان لازم
نان همبرگر کوچک دو عدد
طرز تهیه
پیاز را پوست کنده و رنده کنید. گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده، جوزهندی را به اندازه قاشق چایخوری روی گوشت رنده کرده و آرد سوخاری را اضافه کنید. تمام مواد را مخلوط و خوب ورز دهید تا چسبنده شود. مواد را به دو قسمت تقسیم و مثل همبرگر پهن کرده و در تابه چدنی با یک قاشق روغن کباب کنید .
در این فاصله نانها را از وسط بریده و روی آن سس مایونز و کچاب بمالید و روی هر کدام یک ورق پنیر و شاهی بچینید. روی شاهی گوشت و گوجهفرنگی قرار دهید، سپس سر نان را روی آن گذاشته و یک خلال دندان میان آن فرو کرده و با یک گوجهفرنگی مینیاتوری مینی برگر را تزئین کنید. نکته u این دستور برای مهمانیهای عصرانه یا تولد بسیار مناسب است.آرد سوخاری باعث میشود همبرگر در تابه روی حرارت جمع نشود .
.