آشپزیساندویچ

مینی برگر

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم

پیاز یک عدد

نمک، فلفل و جوزهندی به میزان لازم

آرد سوخاری یک قاشق سوپخوری

برگ شاهی ۱۰ برگ

گوجه‌فرنگی دو ورق

پنیر گودا ورقه‌ای دو ورق

سس مایونز و کچاپ به میزان لازم

نان همبرگر کوچک دو عدد

 

 

طرز تهیه

 

پیاز را پوست کنده و رنده کنید. گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده، جوزهندی را به اندازه قاشق چایخوری روی گوشت رنده کرده و آرد سوخاری را اضافه کنید. تمام مواد را مخلوط و خوب ورز دهید تا چسبنده شود. مواد را به دو قسمت تقسیم و مثل همبرگر پهن کرده و در تابه چدنی با یک قاشق روغن کباب کنید .

در این فاصله نان‌ها را از وسط بریده و روی آن سس مایونز و کچاب بمالید و روی هر کدام یک ورق پنیر و شاهی بچینید. روی شاهی گوشت و گوجه‌فرنگی قرار دهید، سپس سر نان را روی آن گذاشته و یک خلال دندان میان آن فرو کرده و با یک گوجه‌فرنگی مینیاتوری مینی برگر را تزئین کنید. نکته u این دستور برای مهمانی‌های عصرانه یا تولد بسیار مناسب است.آرد سوخاری باعث می‌شود همبرگر در تابه روی حرارت جمع نشود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن