آشپزیماکارونی و لازانیا

پاسـتا آرابیاتا

مواد لازم

روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری

سیر سه حبه

گوجه ‌فرنگی خردشده ۴۰۰ گرم

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری

آویشن یک قاشق چایخوری

پاستا پنه ۳۵۰ گرم

پنیر پارمزان رنده‌شده ۲۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن