آشپزیماکارونی و لازانیا
پاسـتا آرابیاتا

مواد لازم
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
گوجه فرنگی خردشده ۴۰۰ گرم
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
پاستا پنه ۳۵۰ گرم
پنیر پارمزان رندهشده ۲۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید .
.