آش و سوپآشپزی

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

 

مواد لازم

 

آرد گندم نصف پیمانه

شیر یک لیتر

آب‌مرغ شش پیمانه

قرص عصاره مرغ یک عدد

قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم

آب چهار پیمانه

خامه ۱۰۰ گرم

پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه

نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری

کره ۲۵ گرم

آبلیمو به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن