آشپزیپلو و چلو ها
پلو افغانی

مواد لازم
گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلوگرم
برنج یک کیلوگرم
کشمش در صورت تمایل یک پیمانه
پیاز سرخشده دو عدد
هویج خلال و پخته شده یک پیمانه
خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه
خلال بادام و پسته نصف پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط میکنیم. گوشت را با نمک و زردچوبه میپزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه میکنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابهلای آن از مواد گوشت قرار میدهیم و روی آن روغن ریخته و دم میکنیم .
نکته : این برنج کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید میتوانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید .
.