آشپزیپیتزا

پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم

 

برای دو نفر

خمیر پیتزا (یا دو عدد نان پیتزا) ۱۵۰ گرم

سس باربکیو یا کچاپ نصف پیمانه

سس تند یک قاشق غذاخوری

پیاز قرمز خلالی شده یک عدد

گوجه‌فرنگی حلقه شده هشت عدد

پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا ورقه شده ۱۲۰ گرم

برگ ریحان خرد شده سه قاشق غذاخوری

روغن‌زیتون، نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم

 

طرزتهیه

 

خمیر را با وردنه به شکل دایره‌ای به قطر ۳۰ سانتی‌متر پهن کنید .

روی خمیر روغن‌زیتون بمالید و طوری با توری روی حرارت متوسط قرار دهید که سمت چرب شده زیر قرار بگیرد. بعد از شش الی هشت دقیقه که زیر خمیر طلایی و برشته شد آن را از روی حرارت بردارید و روی آن روغن‌زیتون بمالید و خمیر را برگردانید .

آن‌گاه سس باربکیو یا کچاپ را با سس تند مخلوط کرده، روی خمیر بمالید. پیاز، گوجه‌فرنگی و پنیر را روی سس بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید .

پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا طرف دیگر خمیر هم طلایی شود. قبل از سرو روی پیتزا ریحان بپاشید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن