مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
گراما سالا ۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده ۱۵ گرم
مرغها را مکعب مکعب خرد کرده با تمام مواد فوق مخلوط می کنیم و ۲۴ ساعت استراحت می دهیم سپس به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن کمی سرخ می کنیم تا طلایی شود بعد از آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو می کنیم .
نکته : وقتی کباب کشمیری به چوب کشیده شد کمی با کارد آن را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .
طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری
فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد ( تکه های درشت نگینی شده )
پیاز کوچک ۲ عدد ( تکه های درشت نگینی شده )
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز با پوست ۲ عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده برای روی غذا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده ۳۰۰ گرم
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقداری
در ماهی تابه ای روغن مایع را ریخته زیره و هل سبز را تفت داده زنجبیل را هم اضافه می کنیم و با رب تفت می دهیم ، زردچوبه و گراماسالا را می افزاییم سپس پیاز و فلفل دلمه ای سبز را می ریزیم و گوجه فرنگی هر کدام از سبزیجات ۱۵ ثانیه تفت می خورند و در آخر کار نمک و فلفل و آبلیمو را می افزاییم و پنیر فتا که مکعبی کرده ایم را اضافه کرده درب آنرا می بندیم و می گذاریم سس کمی غلیظ شده و آماده شود در آخر گشنیز خرد شده را برای تزیین روی سس می دهیم .
.