آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه
کتلت با مرغ

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده – ۳۰۰ گرم
سیبزمینی آبپز – ۴۰۰ گرم
آرد سوخاری – ۲۵۰ گرم
روغن مایع – ۳۰۰ گرم
کلمبروکلی – ۱۰۰ گرم
گوجهفرنگی – دو عدد
خیارشور – ۵۰ گرم
ادویه و نمک – به میزان لازم
طرز تهیه
سیبزمینیهای آبپز را که کاملا سرد شده با گوشت مرغ داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ میکنیم، سپس با ادویه و دو قاشق آردسوخاری مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم، نمک را نیز اضافه و دوباره چرخ میکنیم. به اندازههای کوچک از مواد برداشته و به صورت اشک درمیآوریم و با آرد سوخاری آغشته و داخل روغنی که از قبل داغ شده است، سرخ میکنیم (شعله را کم کرده تا مواد خوب پخته شود)، سپس کتلت را داخل دیس چیده و با خیارشور، گوجهفرنگی و کلمبروکلی، تزئین کرده و میل میکنیم .
.