آش و سوپآشپزی

سوپ غلات

 

مواد لازم

 

ذرت کنسروی دو قاشق غذاخوری

گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری

برنج یک قاشق غذاخوری

جو پرک دو قاشق غذاخوری

هویج نیم‌پز شده سه عدد

جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری

کره یا روغن یک قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه می‌کنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه می‌کنیم، سپس مقداری نمک ‌زده و کمی جعفری به آن می‌افزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن