آشپزیپلو و چلو ها

پلو و سبزیجات

مواد لازم

برنج – سه پیمانه

ذرت – نصف پیمانه

هویج خرد و آب‌پز شده – نصف پیمانه

آب‌مرغ – نصف پیمانه

زعفران آب‌کرده – یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

طرز تهیه

برنج را آبکش و دم کرده، مرغ آب‌پز، آب مرغ و سبزی‌هایی که داریم را در ظرفی همراه نمک و فلفل روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب‌مرغ با مواد خوب مخلوط شود، سپس کره و زعفران به آن اضافه کرده و در وقت کشیدن اول کمی برنج در ظرف کشیده، بعد برنج زعفرانی و سپس مواد تا در آخر سبزی‌ها و روی آن کمی برنج زعفرانی می‌ریزیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن