آشپزیتخم مرغ و املت
املت تره فرنگی و اسفناج
مواد لازم
روغن مایع – دو قاشق غذاخوری
فلفلدلمهای قرمز خرد شده – یک عدد
پودر زیره – یک قاشق چایخوری
ترهفرنگی حلقه شده (ریز) – سه عدد
برگ کوچک اسفناج – ۱۵۰ گرم
تخممرغ درشت – پنج الی شش عدد
ریحان و جعفری تازه خرد شده – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
پنیر پارمزان یا پیتزا رنده شده – ۵/۱ پیمانه (اختیاری )
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی حرارت داده و فلفلدلمهای را به مدت پنج تا هفت دقیقه در آن سرخ کنید، سپس زیره را به آن بیفزایید .
بعد از دو دقیقه ترهفرنگیها را در تابه ریخته و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شود، آنگاه مقدار زیادی نمک و فلفل روی ترهفرنگی بپاشید .
اسفناجها را درسته روی ترهفرنگی بریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید .
تخممرغ را به همراه نمک، فلفل، کمی زیره، ریحان و جعفری در کاسهای ریخته و خوب هم بزنید. مایه حاصله را روی مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخممرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود .
در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی املت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود .
.