مواد لازم
– سیب کمپوت شده ۱ عدد
– موز ۱ عدد
– گیلاس ۳ عدد
– طالبی ۳ اسکوپ کوچک
– آب آناناس ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تمام میوه ها را خرد کرده با هم مخلوط کنید و برای چاشنی این سالاد آب آناناس به آن اضافه کنید .
.
مواد لازم
– سیب کمپوت شده ۱ عدد
– موز ۱ عدد
– گیلاس ۳ عدد
– طالبی ۳ اسکوپ کوچک
– آب آناناس ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تمام میوه ها را خرد کرده با هم مخلوط کنید و برای چاشنی این سالاد آب آناناس به آن اضافه کنید .
.
مواد لازم
ماکارونی شکلدار رنگی – ۵۰۰ گرم
روغن زیتون – یک فنجان
ژامبون مرغ – ۳۰۰ گرم
خیارشور – ۱۵۰ گرم
هویج پخته شده – ۱۵۰ گرم
فلفلدلمهای رنگی – یک عدد
کنسرو نخودفرنگی – یک پیمانه
کنسرو ذرت – یک پیمانه
جعفری تازه خرد شده – سه قاشق سوپخوری
جعفری تازه خرد شده – سه قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه – دو قاشق سوپخوری
سرکه سفید – یک قاشق سوپخوری
فلفل و نمک – به میزان لازم
خیار برای تزئین – به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا ماکارونی را میجوشانیم، زمانی که نرم شد آن را داخل آبکش میریزیم و با آب سرد آبکش می کنیم، سپس مقداری روغن زیتون به آن اضافه میکنیم تا به هم نچسبد. مواد را به اندازه حبههای قند خرد میکنیم و با ماکارونی مخلوط میکنیم و بهآن آبلیمو، فلفل و نمک افزوده و داخل ظرف میریزیم .
.
مواد لازم
سه عدد خیار
یک عدد فلفل دلمه رنگی
شش عدد گوجه فرنگی
یک عدد پیاز قرمز
۱۰۰ گرم زیتون سیاه
۲۵۰ گرم پنیر فتا
پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
نصف لیموترش
یک قاشق چایخوری پونه خشک
دو قاشق مرباخوری سرکه
نمک و فلفل
طرز تهیه
خیار را پوست گرفته و آن را لایه لایه برش دهید. سپس فلفل دلمه را نیز به حلقه های کوچک تقسیم کنید. پیاز را نیز حلقه حلقه کنید و در ظرفی بریزید و سپس روغن زیتون و پنیر فتا را به آن اضافه کنید.هسته زیتون سیاه را جدا کرده و سپس سرکه، آبلیمو ، نمک وفلفل را به آن بیفزایید و به خوبی هم بزنید. تمام مواد را در ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید .
.
مواد لازم
کاهو پیچ یک عدد
خیار دو عدد
گوجهفرنگی دو عدد
کلم قرمز نصف لیوان
تخممرغ پخته دو عدد
فلفل دلمهای یک عدد
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
لیموترش دو عدد
ذرت یک پیم
طرز تهیه
ابتدا کاهو پیچ را به چهار قسمت برش میزنیم و آن را باز میکنیم، بقیه مواد را به غیر از تخممرغ جداگانه خرد کرده و با آب لیموترش و روغنزیتون مخلوط میکنیم و داخل کاهوهای چهار قسمت شده میریزیم و روی آن را سس میریزیم. در انتها تخممرغ را از وسط دو نیم کرده و روی سالاد میگذاریم .
مواد لازم سس
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
سبزی معطر، شکر و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
تمامی مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند .
.
مواد لازم
– لوبیا قرمز پخته ۳۵۰ گرم
– روغن زیتون ۴/۱ فنجان
– سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
– آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
– سیر له شده یا پودر سیر یک حبه یا یک قاشق چایخوری
– اورگانو خشک ۲/۱ قاشق چایخوری
– نمک و فلفل
– پیازچه خرد شده ۴/۱ فنجان
– جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
– سالامی ۸ برگ یا ۸۰ گرم
– کاهو یا برگ اسفناج جهت تزئین چند برگ
– گوجه فرنگی متوسط ورقی شده یک عدد
– تخم مرغ پخته حلقه شده دو عدد
طرز تهیه
لوبیا را داخل کاسه بریزید. روغن زیتون سرکه آبلیمو سیر له شده ارگانو نمک و فلفل را خوب بهم بزنید و به لوبیا اضافه کنید و روی آن را پوشانیده مدت چند ساعت در یخچال بگذارید یکساعت قبل از مصرف لوبیا را با پیازچه جعفری وسالامی مخلوط کنید .ظرف مناسبی را انتخاب کرده کف آنرا با کاهو بپوشانید لوبیا را وسط ظرف ریخته اطراف آن را با گوجه فرنگی و ورقه های تخم مرغ تزئین کنید .
.
مواد لازم: برای ۴ نفر
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 لیوان
شربت ذرت 2 قاشق غذاخوری
جوز 4/1 قاشق غذا خوری
نان گندم فانتزی 8 عدد چهار گوش (دو رو بر قهوه ای نان را جدا کنید)
مارگارین 2 قاشق چای خوری
توت سیاه 300 گرم
شکر 4/1 لیوان
آرد ذرت 2 قاشق غذا خوری ( در مقدار کمی آب سرد خیس کنید)
شکلات شیرین 60 گرم
طرز تهیه
در یک کاسه تخم مرغ را زده، شیر و آرد ذرت و جوز را به آن اضافه و بهم بزنید و نان های فانتزی چار گوش را در آن بجوشانید تا خیس بخورند.
مارگارین را در یک ماهی تابه نسوز آب کرده و دو طرف نانها را در آن سرخ کنید و گرم نگه دارید.
در یک دیگ کوچک، آب توت و شکر را حرارت دهید تا بجوشد و با آرد ذرت آن را غلیظ کنید و بعد با آن توتها را نیز اضافه کرده و از حرارت دور کنید.
در هر ظرف ۱ عدد نان بگذارید و روی آن را با توت تزئین کنید و بعد لایه نان دیگر، شکلاتها را روی نان رنده کرده و تزئین کنید.
.
مواد لازم: برای ۴ نفر
خلال پرتقال 1 قاشق غذا خوری
آب پرتقال 1 لیوان بدون شکر
شکر 4/1 لیوان
ژلاتین 2 ورقه
ماست 2 لیوان (بدون چربی بهتر است)
رزبری یا توت فرنگی فریز شده 300 گرم (بگذارید آب آن برود)
طرز تهیه:
در یک دیگ آب پرتقال، خلال پرتقال، شکر و ژلاتین را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا ژلاتین از بین برود و آن را از روی گاز برداشته و برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
آن را در مخلوط کن ریخته و بهم بزنید تا مایع شما حالت خامه ای پیدا کند به آن است و زربری یا توت فرنگی اضافه کنید و دوباره بهم بزنید. مایع را در قالب های مخصوص ریخته و برای مدت یک ساعت در یحچال بگذارید و آن را سرد میل بفرمایید.
.
مواد لازم برای ۶ نفر
شکلات 2تکه بدون شکر
آرد 3/2 لیوان
بیکینگ پادر 2/1 قاشق چای خوریر
نمک به مقدار بسیار کم
شکر 4/3 لیوان
پنیر خامه ای 1/3 لیوان
وانیل 1 قاشق چای خوری
بادام 4/1 لیوان خرددشده
خاک قند به مقدار لازم
طرز تهیه
در یک ظرف اندازه گیری، شکلاتهار را در ماکروفر به مدت ۲ دقیق آب کنید.
در یک کاسه آرد، بیکینگ پادر و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ، شکر و پنیر خامه ای را در مخلوطکن بهم بزنید و شکلات آب شده و وانیل را اضافه کرده بهم بزنید وکم کم آرد را اضافه کرده بهم بزنید و بادامها را نیز اضافه کنید.
یک ظرف مربع شکل مخصوص ماکروفررا چرب کرده و روی آن مقدار کمی آرد بریزید و مایع را که تهیه کردید در ظرف ریخته و در حرارت متوسط برای مدت ۶ الی ۷ دقیقه در ماکروفر بگذارید.
این دسر را می توان سرد یا گرم میل کرد و در موقع سرو کردن از مقداری خاک قند به عنوان تزیین استفاده کرد.
.
مواد لازم: برای ۸ نفر
شیر یک لیوان
شکر 3/1 لیوان
زرده تخم مرغ 3 عدد
ژلاتین ساده 4 قاشق چای خوری
آب سرد ¼ لیوان
ماست 2 لیوان
مغز بادام 2 قاشق چای خوری
کمپوت هلو 3 عدد از وسط قاچ کنید
طرز تهیه:
در یک دیگ شیر را با دو قاشق چای خوری شکر گرم کرده وکنار بگذارید. در یک دیگ دیگر زرده تخم مرغ را با باقیمانده شکر خوب بهم بزنید تا پف کند، بهم زدن ادامه دید و مفدار کمی از شیر گرم را به آن اضافه کنید برای مدت ده دقیقه روی شعله گرم گاز بگذلرید تا مخلوط شما سفت شود و به قاشق نچسبد.
ژلاتین را در آب سرد خیس کرد و کم کم به مخلوط اول که شیر و شکر بود اضافه کنید و ماست ومغز بادام را به آن اضافه کرده و بهم بزنید و یعد هلوها را به آن اضافه کنید.
در یک ظرف بزرگ و یا ۸ ظرف کوچک مخلوط سفت شده را تزئین کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت تر شود. و بعد آن را در ظرف دیگری برگردانید و با مخلوط (ژلاتین، هلو، بادام) روی آنا تزئین کنید.
.