دسرسالاد

سالاد ایتالیایی

 

مواد لازم

 

– لوبیا قرمز پخته ۳۵۰ گرم

– روغن زیتون ۴/۱ فنجان

– سرکه ۲ قاشق سوپ خوری

– آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری

– سیر له شده یا پودر سیر یک حبه یا یک قاشق چایخوری

– اورگانو خشک ۲/۱ قاشق چایخوری

– نمک و فلفل

– پیازچه خرد شده ۴/۱ فنجان

– جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری

– سالامی ۸ برگ یا ۸۰ گرم

– کاهو یا برگ اسفناج جهت تزئین چند برگ

– گوجه فرنگی متوسط ورقی شده یک عدد

– تخم مرغ پخته حلقه شده دو عدد

 

طرز تهیه

 

لوبیا را داخل کاسه بریزید. روغن زیتون سرکه آبلیمو سیر له شده ارگانو نمک و فلفل را خوب بهم بزنید و به لوبیا اضافه کنید و روی آن را پوشانیده مدت چند ساعت در یخچال بگذارید یکساعت قبل از مصرف لوبیا را با پیازچه جعفری وسالامی مخلوط کنید .ظرف مناسبی را انتخاب کرده کف آنرا با کاهو بپوشانید لوبیا را وسط ظرف ریخته اطراف آن را با گوجه فرنگی و ورقه های تخم مرغ تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *