دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

کروسان

 

مواد لازم

 

شیر ۱ پیمانه

تخم‌مرغ یک عدد

روغن جامد ۱/۳پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

خمیرترش یک قاشق سوپخوری

نمک یک قاشق سوپخوری

شکر یک قاشق سوپخوری

آرد به میزان لازم

مواد میانی

سوسیس دو عدد

فلفل‌دلمه‌ای یک عدد

پیاز یک عدد

رب‌گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

قارچ ده عدد

ادویه، آویشن و جوزهندی به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

خمیر ترش را به مخلوط شکر و شیر داغ افزوده سپس تخم‌مرغ، روغن جامد، نمک، فلفل و آرد را به مایه خمیر اضافه کرده تا خمیر به دست نچسبد .

پیاز را خرد کرده و به همراه سوسیس کمی تفت داده و مقداری رب و ادویه در آن می‌ریزیم. آن‌گاه از خمیر مثلث‌های کوچک را برش داده و از موادمان در قاعده مثلث قرار داده و با کمی پنیر پیتزا که روی آن ریخته، لوله می‌کنیم و دو گوشه خمیر را با دست به سمت داخل خم می‌کنیم. روی خمیر، زرده تخم‌مرغ زده و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم .

نکته:ظرف را در طبقه وسط فر قراد دهید .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

همبرگر شاتو بریان

 

مواد لازم

 

همبرگر یک عدد

نان‌برگر یک عدد

پنیر پیتزا یک ورق

تخم‌مرغ یک عدد

کاهو ۴۰ گرم

گوجه‌فرنگی ۴۰ گرم

خیارشور ۴۰ گرم

سس مایونز ۳۰ گرم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا همبرگر را سرخ کرده و تخم‌مرغ را داخل آب نیمرو می‌‌کنیم و روی همبرگر، پنیر گذاشته تا کمی گرم شود ، تخم‌مرغ نیمرو شده را روی آن می‌‌گذاریم بعد نان برگر را بریده و به یک طرف آن سس می‌‌زنیم و روی آن خیارشور، کاهو و گوجه می‌‌چینیم و همبرگر که روی آن پنیر و تخم‌مرغ نیمرو شده است را قرار می‌‌دهیم و طرف نان دیگر را روی مواد می‌‌گذاریم .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

چیز برگر ایتالیایی

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ‌کرده گوساله ۱۱۰ گرم

پیاز رنده شده ۱/۴ عدد

نان همبرگری یک عدد

پنیرپیتزا، آرد سوخاری، فلفل‌سیاه، نمک و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

نان همبرگر را از وسط به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. ماهی‌تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی با روغن ته آن را چرب می‌کنیم، سپس پنیرپیتزا را کف تابه می‌ریزیم و پس از کمی آب شدن، نان همبرگرها را که از وسط برش داده‌ایم داخل تابه بر روی پنیرپیتزا قرار می‌دهیم پس از آن که یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را نیز داخل پنیرپیتزا سرخ می‌کنیم .

برای تهیه همبرگر، گوشت چرخ ‌کرده را با پیاز، آردسوخاری، نمک و فلفل‌سیاه مخلوط کرده، سپس به صورت تکه‌تکه داخل تابه پهن می‌کنیم تا سرخ شود بعد همبرگر را که از قبل سرخ کرده‌ایم را بین تکه‌های نان همبرگر قرار داده و اطراف آن را با سیب‌زمینی تزئین می‌کنیم .

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ ماهی و غذاهای دریایی

فیش برگر

 

مواد لازم

 

فیله ماهی بدون استخوان – ۱۲۰ گرم

آردسوخاری – ۵۰ گرم

پودر سیر و پیاز از هر کدام- ۱۰ گرم

روغن – ۱۰۰ گرم

نان همبرگری- یک عدد

سس مایونز- ۴۰ گرم

خیارشور خرد شده- ۴۰ گرم

گوجه‌فرنگی خرد شده- ۴۰ گرم

کاهو خرد شده- ۴۰ گرم

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا آردسوخاری را داخل ظرفی ریخته و نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم، فیله ماهی را در آن قرار داده و با کف دست خوب فشار می‌دهیم تا مواد سوخاری به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخ‌کن سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف کرده و یک طرف آن را خوب می‌مالیم و بر روی آن کاهوی خرد شده می‌چینیم و روی کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و در مرحله‌ آخر فیله ماهی سرخ شده و روی آن نصف نان همبرگر قرار می‌دهیم، ساندویچ‌ها آماده سرو کردن است .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

گریل ساندویچ مرغ

 

مواد لازم

 

سینه‌ مرغ چهار عدد

زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

کلم بروکلی پخته شده دو پیمانه

قارچ تفت داده شده ۱۰۰ گرم

گوجه گیلاسی یک پیمانه

ساقه رزماری و نان حجیم به میزان لازم

نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

سینه‌ مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده اول نان‌های برش زده را کمی روغن زده و در تابه قرار دهید وسپس سینه مرغ را درون تابه سرخ کرده بعد از ۳ الی۴ دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کرده آنها را اریب برش بزنید. اول سبزی‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هایی از رزماری تزیین کنید .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

همبرگر آسیایی

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ‌کرده – ۲۵۰ گرم

پیاز – یک عدد

هویج – ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ – یک عدد

نان خشک – به میزان لازم

نمک و فلفل – به میزان لازم

نان همبرگری – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت چرخ کرده را با هویج، نان‌خشک، پیاز و تخم‌مرغ میکس می‌کنیم، البته بهتر است گوشت آماده شده ۲۴ ساعت در یخچال بماند. سپس به اندازه یک پرتقال کوچک برمی‌داریم و در کف دست به اندازه دو سانتی‌متر پهن می‌کنیم و در روغن با حرارت ملایم با در بسته می‌گذاریم تا خوب طلایی شود. سپس با کاهو، نان همبرگر، خیارشور و گوجه سرو می‌کنیم .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

لقمه اسفناج

 

مواد لازم

 

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام یک پیمانه

سرکه یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ یک عدد

بیکینگ‌پودر ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم

مواد لازم میانی

اسفناج ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد

پنیر سفید ۵۰ گرم

کره یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

اسنک پیتزایی

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پنیر ورقه‌ای پیتزا یک بسته

پیازداغ دو قاشق غذاخوری

فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد

قارچ ریز شده ۱۵۰ گرم

ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

نان تست دو عدد

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت می‌دهیم، سپس فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها را هم به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت می‌دهیم. سپس از مواد آماده شده دو قاشق روی نان تست می‌ریزیم و یک عدد پنیر پیتزای ورقه شده را رویش قرار می‌دهیم و یک نان تست دیگر رویش می‌گذاریم و به مدت سه دقیقه در ساندویچ‌ساز قرار می‌دهیم .

نکته:ساندویچ‌ساز باید پنج دقیقه قبل گرم شود .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

همبرگر سبزی

 

مواد لازم

 

تره ‌فرنگی خردشده یک پیمانه

کرفس رنده‌شده یک پیمانه

هویج رنده‌شده یک پیمانه

سیب‌زمینی رنده‌شده یک پیمانه

جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ دو عدد

پیاز رنده‌شده یک عدد

آرد سوخاری چهار قاشق سوپخوری

سیر رنده‌شده چهار حبه

نمک، زردچوبه، فلفل و روغن به میزان لازم

خیارشور و نان همبرگر به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

همه مواد را با هم مخلوط می‌‌کنیم و ورز می‌‌دهیم تا چسبندگی پیدا کنند، سپس به اندازه گردو از آن برداشته و در روغن سرخ می‌‌کنیم، پس از حاضر شدن آن را با نان همبرگر و خیارشور سرو می‌‌کنیم .

 

.

دسته‌ها
آشپزی ساندویچ

روست بیف

 

مواد لازم

 

گوشت گوساله – ۱۰۰ گرم

پیاز – یک عدد

رب گوجه‌فرنگی – ۳۰ گرم

عصاره‌ی گوشت – نصف یک قرص

آب – نصف لیوان

گوجه خرد شده – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

کاهو – به میزان لازم

نمک و فلفل و آبلیمو – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا پیاز و گوشت را با هم تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود، سپس رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌ خرد شده را با آن تفت می‌دهیم و عصاره‌ گوشت را داخل نصف لیوان آب حل کرده و روی مواد می‌ریزیم و به آن فلفل سیاه و آبلیمو و نمک افزوده، روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا خوب غلیظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ریخته و با کاهو سرو می‌کنیم .

 

.