آشپزیساندویچ

لقمه اسفناج

 

مواد لازم

 

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام یک پیمانه

سرکه یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ یک عدد

بیکینگ‌پودر ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم

مواد لازم میانی

اسفناج ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد

پنیر سفید ۵۰ گرم

کره یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن