غذای سنتی ایران

آشپزی

خورش برگه زردآلو

مواد لازم برگه زردآلو دو پیمانه کره ۱۰۰ گرم پیازداغ…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش قرمه سبزی

مواد لازم سبزی قرمه خرد شده ( شامل تره –…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش فسنجان

مواد لازم مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده یک…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش شنبلیله و لپه

مواد لازم لپه آب پز شده یک چهارم لیوان شنبلیله…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

تاس کباب

مواد لازم پیاز درشت ۲ کیلوگرم گوشت سردست یا ران…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کوکو سبزی

مواد لازم سبزی کوکو ۱ کیلو گرم (تره ، جعفری…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کشک بادنجان

مواد لازم معمولا کشک بادنجان غیر از دستور اصلی آن…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش قیمه

مواد لازم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کدو ترشک

مواد لازم کدو یک کیلوگرم گوجه‌فرنگی رنده‌شده نیم کیلوگرم پیاز…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

فسنجان بادنجان – تیل قاتق

مواد لازم گردوی ساییده‌شده ۲۰۰ گرم گوجه‌فرنگی چهار عدد پیازبزرگ…

بیشتر بخوانید »