آشپزیغذای سنتی ایران

اشکنه سیب زمینی

مواد لازم

سیب‌زمینی دو عدد

پیاز خردشده یک عدد

تخم‌مرغ سه عدد

شنبلیله خشک شده نصف پیمانه

آرد یک قاشق چایخوری

روغن سه قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آب دو پیمانه

 

طرز تهیه

پیاز را در روغن کمی سرخ کرده بعد آرد، فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و هم می‌زنیم. سیب‌زمینی‌ نگینی شده و سبزی را اضافه کرده، بعد آب را به آن می‌افزاییم و می‌گذاریم غذا نیم‌پز شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را در غذا شکسته و در ظرف را می‌گذاریم تا پس از ۱۰ دقیقه غذا جا بیفتد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن