آشپزیمرغ و پرندگان

تارت بوقلمون

مواد لازم

آرد یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ دو عدد

کره ۱۲۰ گرم

ماست سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

بیکینگ‌‌پودر یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه

خمیر

آرد و بیکینگ‌پودر را با کره هم زده و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود .

مواد لازم میانی تارت

سینه بوقلمون ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خلال‌شده یک قاشق غذاخوری

قارچ پنج عدد

پنیر پیتزا، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مواد میانی

سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن