آشپزیمرغ و پرندگان
تارت بوقلمون

مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
تخممرغ دو عدد
کره ۱۲۰ گرم
ماست سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
خمیر
آرد و بیکینگپودر را با کره هم زده و تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود .
مواد لازم میانی تارت
سینه بوقلمون ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای خلالشده یک قاشق غذاخوری
قارچ پنج عدد
پنیر پیتزا، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مواد میانی
سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید .
.