مواد لازم
زبان گوساله یک عدد
نمک یک قاشق سوپخوری
ساقه کرفس یک عدد
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
روغنمایع ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر تازه سه حبه
زردچوبه یک قاشق چایخوری
سیر تازه سه حبه
زردچوبه یک قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ضایعات زبان را گرفته و خوب میشوییم. آن را درون ظرف محتوی آب گذاشته به طوری که حجم آب بالاتر از زبان قرار بگیرد. وقتی به جوش آمد کف آن را گرفته، پیاز، سیر ساقه کرفس و مقداری نمک را افزوده و به مدت چهار ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا پخته شود پس از طی این مدت پوست زبان را (با همان حرارت بالا) گرفته، همانند کالباس برش ورقی میدهیم، تخممرغ را با زعفران به وسیله چنگال هم زده و برشهای زبان را یکییکی درون آن فرو برده و به آردسوخاری آغشته میکنیم. در پایان درون تابه و داخل روغن داغ سرخ میکنیم .
.