
مواد لازم
گوشت برای ۴ نفر ۵۰۰ گرم
پیاز خردشده یک عدد
هویج دو عدد
سیبزمینی دو عدد
لوبیاچیتی ۳/۱ پیمانه
گوجهفرنگی چهار عدد
روغن آفتابگردان به میزان لازم
آب لبو یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین یک قاشق مرباخوری
هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه
گوشت را بعد از گرفتن چربی به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. گوجهفرنگیها را در دستگاه مخلوطکن به صورت پوره در آورید یا رنده کرده و به گوشتها بیفزایید .
هویج و سیبزمینیها را به قطعات ریز و یا حلقهای برش بزنید و به همراه لوبیاچیتی از قبل خیس شده به گوشت اضافه کنید و با آب لبو، هل ساییده شده و دارچین روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن به مدت یک و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. تا گوشتها و بقیه مواد کاملا پخته شوند. در نهایت نمک، فلفل و عسل را به غذا بیفزایید. این غذا طعم شیرین دارد که شیرینی آن طبیعی است .
.