سینی اردور آرتیشو و مارچوبه
کنسرو قلب آرتیشو – ۷ عدد (کنسرو آن آماده فروش است)
کنسرو مارچوبه سبز – ۲ قوطی کوچک
سس مایونز – ۱ لیوان
تروف – ۸ قطعه (یک نوع قارچ سیاه یا زیتون سیاه)
خامه – ۱۰۰ گرم
سس مایونز را با خامه و کمی سرکه مخلوط می کنیم ، مقداری از سس را کف ظرف گرد مناسبی می ریزیم . سرهای مارچوبه را به شکل شعاع وسط ظرف می چینیم و قلب های آرتیشو را دور آن قرار می دهیم . قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم . روی آرتیشوها کمی سس می ریزیم و روی هر کدام یک قطعه قارچ یا زیتون قرار می دهیم.
.