آشپزیکباب

فیله کباب

مواد لازم

فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم

فلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق سوپخوری

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد

روغن زیتون نصف پیمانه

فلفل تازه کبابی

 

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود ۱۲ ساعت داخل یخچال بماند و مزه دار شود.

پس از آن فیله کباب را از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا نموده و به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقل کباب نماییم.مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب میکنیم.

حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود. سیخها را باید مدام بچرخانیم تا هنگامی که یک طرف آن میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج شده و باعث خشک شدن کباب میشود. کباب را باید آبدار برداریم و داخل نان گذاشته و از سیخ خارج نماییم.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن