آشپزیماهی و غذاهای دریایی

ماهی کنجدی

 

مواد لازم

 

فیله ماهی (شیر، قباد…) – ۳۰۰ گرم

کنجدخام – دو قاشق غذاخوری

سس خردل – دو قاشق غذاخوری

شیر – دو قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

 

شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید .)

فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن