آشپزیمرغ و پرندگان
مرغ نمکی
مرغ درسته ۱ عدد
نمک ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر یک بوته
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
خیار شور ۲ قاشق
پیازچه ۱ قاشق
روغن زیتون ۱ قاشق
زیتون ۲ قاشق
سس سفید ۲ قاشق
سس قرمز ۲ قاشق
مرغ را حدودا" 2 ساعت در آب نمک می خوابانیم. بعد مرغ را از آب درآورده و خشک می کنیم. سپس داخل آنرا یک بوته سیر و یک پیاز می گذاریم. سپس کف ظرف را به اندازه ۳ سانت با نمک پر می کنیم و مرغ را با پوست توی نمک می گذاریم و بسته به اندازه مرغ حدودا" یک ساعت و ربع به هیچ عنوان درب ظرف را برنمی داریم تا پخته شود و در آخر کره آب شده و زعفران را روی آن می ریزیم. (در زمان سرو)
نکته: حتما" درب قابلمه را دم کن خوبی می گذاریم تا آب آنرا بگیرد و مرغ شور نشود.
.