آشپزیغذای سنتی ایران
مجور کدو
مواد لازم
کدو ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر سفید ۱۵۰ گرم
شوید خرد شده ۲-۳ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲-۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
کدو را شسته رنده کنید. پنیر را خرد کرده به کدو اضافه نمایید. سپس شوید، آرد و تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و کدو را در آن بریزید در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید تا روی آن طلایی شود .
.