آشپزیکبابمیگو

کباب میگو

مواد لازم

میگو پاک شده ۵۰۰ گرم

سرکه (یا آبلیمو) ۲/۱ لیوان

نمک و فلفل بمیزان لازم

زعفرhن حل شده ۱تا ۲ قاشق مربا خوری

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری

آب پیاز ۲/۱ لیوان

 

طرز تهیه

سرکه یا آبلیمو را با بقیه مواد مخلوط می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم. بنا به تمایل شما , می توان در سیخ فلزی و یا سیخ چوبی طبخ میگو را انجام دهید اگه از سیخ چوبی استفاده می کنید برای جلوگیری از سوختن سیخها آنها را از ۳ الی ۴ دقیقه قبل در آب خیس کنید و بعد میگو ها را بر روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید .

نکات :

۱ ) برای از بین بردن بوی زُخم میگو بهترین چیز سرکه است .

۲ ) کباب کردن میگو ها باید فقط در حد پخته شدن آنها باشد .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن