آشپزیپیتزا

پیتزا قارچ و مرغ

مواد لازم

 

خمیر آماده یک عدد

روغن مایع جهت سرخ‌کردن یک تا دو قاشق غذاخوری

قارچ ورقه‌شده و فیله مرغ از هر کدام ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی‌خردشده سه عدد

سس گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری

پنیر فیلافیلا ۵۰۰ گرم

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

 

طرزتهیه

 

فیله‌های خردشده‌ را در روغن کمی تفت دهید و به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. خمیر را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس گوجه‌فرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب مرغ، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن