آشپزیماکارونی و لازانیا

اسپاگتی ماتری چیانا

مواد لازم

اسپاگتی – ۵۰۰ گرم

قارچ – ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای – یک عدد

پیاز – یک عدد

فلفل تند – سه عدد

سیر – پنج حبه

زیتون سیاه – ۱۰۰ گرم

ژامبون گوشت – ۲۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی – سه قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده – دو قاشق غذاخوری

روغن مایع – چهار قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

پیاز، فلفل دلمه و ژامبون را به صورت خلال‌های نازک خرد کرده، قارچ را به صورت ورقه‌های نازک برش داده و سیر و فلفل تند را به صورت ریز خرد کنید .

پیاز را در تابه‌ای سرخ کرده و بعد از چند دقیقه سیر و فلفل تند را اضافه کنید. سپس قارچ، ژامبون، زیتون و فلفل دلمه‌ای را همراه مواد داخل تابه تفت داده و پس از چند دقیقه رب گوجه مخلوط با نصف فنجان آب‌جوش که از قبل آماده کرده‌اید را به مخلوط اضافه کنید. پس از سه دقیقه هم زدن حرارت را کم کنید .

در قابلمه دیگری آب را با کمی نمک، جوش آورده و اسپاگتی را برای شش دقیقه جوشانده و پس از آبکشی به مخلوط اضافه کنید. می‌توانید اسپاگتی خود را در ظرف گود سرو کرده و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن