آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه
دلمه سوسیس و آلو
مواد لازم
برای چهار نفر
سوسیس گوشت دودی – هشت عدد
سس خردل – دو قاشق غذاخوری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) – ۲۴ عدد
ژامبون گوشت – هشت ورق
کره نرم شده – یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیسها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید .
دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید .
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۶۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید .
.