آشپزیخوراک

خوراک کاهو و ژامبون

مواد لازم

(برای هشت نفر )

ژامبون گوشت، ریز خرد شده – ۲۰۰ گرم

روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده – یک پیمانه

سیر ورقه شده – چهار حبه

کاهوی کلمی درشت خرد شده – دو عدد

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

طرز تهیه

یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت قرار دهید کمی روغن در آن بریزید .

ژامبون‌ها را که خیلی ریز خرد کرده‌اید در تابه ریخته حدود چهار دقیقه تفت دهید .

بقیه روغن را اضافه کنید و پیاز را در تابه بریزید و پنج دقیقه سرخ کنید .

حالا سیر را به پیاز افزوده و یک دقیقه تفت دهید .

کاهو، نمک و فلفل را به مواد قبلی بیفزایید و خوب هم بزنید .

اجازه دهید غذا حدود ۱۰ دقیقه سرخ و کاهو نرم شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن