آشپزیخوراکغذاهای فرنگی

بیف مدیترانه ای

مواد لازم

فیله گوساله – ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و سبز از هر کدام – دو عدد

روغن مایع – سه قاشق سوپخوری

سویا سس شیرین – سه قاشق سوپخوری

سویا سس نمک‌دار – یک قاشق سوپخوری

فلفل سیاه – یک قاشق چایخوری

پیاز خلالی شده – یک عدد

 

 

طرز تهیه

گوشت‌ها را به صورت خلالی و نازک خرد کرده ،همراه با پیاز در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید طوری که زیاد خشک نشود. فلفل‌دلمه‌ای‌ها را نیز خلالی خرد کرده و داخل گوشت و پیاز می‌ریزیم و تمامی مواد را با هم تفت می‌دهیم تا آنجایی که رنگ فلفل دلمه‌ای‌ها تغییر نکند. وقتی مواد کمی نرم شدند هر دو مدل سویا را داخل غذا ریخته و هم می‌زنیم. در نهایت داخل دیس ریخته و دور آن را با گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن