آشپزیساندویچ

اسنک پیتزایی

 

مواد لازم

 

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پنیر ورقه‌ای پیتزا یک بسته

پیازداغ دو قاشق غذاخوری

فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد

قارچ ریز شده ۱۵۰ گرم

ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

نان تست دو عدد

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت می‌دهیم، سپس فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها را هم به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت می‌دهیم. سپس از مواد آماده شده دو قاشق روی نان تست می‌ریزیم و یک عدد پنیر پیتزای ورقه شده را رویش قرار می‌دهیم و یک نان تست دیگر رویش می‌گذاریم و به مدت سه دقیقه در ساندویچ‌ساز قرار می‌دهیم .

نکته:ساندویچ‌ساز باید پنج دقیقه قبل گرم شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *