آشپزیمرغ و پرندگان
پای مرغ
مواد لازم
آرد دو پیمانه
تخممرغ یک عدد
ماست یک پیمانه
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع یا زیتون یک پیمانه
مواد لازم داخل پای
مرغ پخته و خرد شده به میزان لازم
قارچ نصف پیمانه
گوجهفرنگی دو عدد
فلفلدلمهای نصف یک عدد
پیاز داغ یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تخممرغ را با چنگال کمی زده و ماست را اضافه میکنیم، بعد، نمک و بیکینگپودر را همراه با روغن به اضافه و همزده، سپس آرد را کمکم میافزاییم تا خمیر یکدستی به دست بیاید. مرغ پخته را با پیاز داغ، فلفلدلمهای، فیله گوجهفرنگی و قارچ، تفت میدهیم و مقداری نمک زده و میگذاریم سرد شود. ظرف موردنظرمان را چرب میکنیم خمیر را داخل آن پهن کرده و با چنگال چند سوارخ در خمیر ایجاد میکنیم. (کمی از خمیر را برای تزئین روی پای، نگه دارید) بعد، مواد داخل پای را روی خمیر پهن کرده و با یک خمیر دیگر روی مواد را میپوشانیم و لبههای دو خمیر را به هم میچسبانیم. آنگاه، با بقیه خمیر میتوانید روی پای را تزئین کنید و در آخر، کمی زرده تخممرغ و شیر، روی خمیر مالیده (یا کمی زعفران آبکرده و کره) به آن اضافه میکنیم، و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم. هرگاه روی آن طلایی و خمیر از ظرف جدا شد، پای مرغ آماده است .
.