آش و سوپآشپزی

آش گوجه

 

مواد لازم

 

سبزی آش یک کیلوگرم

آب گوجه‌فرنگی شش پیمانه

لوبیاچیتی پخته‌شده یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای و هویج نگینی‌شده از هر کئدام نصف پیمانه

آبغوره ۱/۴ پیمانه

سیر داغ دو قاشق غذاخوری

روغن مایع سه قاشق غذاخوری

فلفل سیاه، قرمز، نمک و زردچوبه و رشته آش به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

سبزی، آب گوجه‌فرنگی، دو لیوان آب، هویج و فلفل دلمه‌ای را به همراه روغن می‌‌پزیم. در هنگام پخت فلفل، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سیر داغ و لوبیا چیتی را نیز می‌‌افزاییم .

در اواخر پخت رشته را نیز افزوده و هنگام خاموش کردن آبغوره را می‌‌ریزیم. این آش کمی تند بوده و در هر استان به سبک خودشان پخته می‌‌شود. در صورت تمایل می‌‌توان از عدس، نخود، پیاز و نعنا داغ استفاده کرد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن