آشپزیپیش غذا

اردو‌ر اسفناج با ژامبون

 اردو‌ر اسفناج با ژامبون

مواد لازم

ژامبون مرغ یا گوشت  ۱۲ تا ۱۵ ورق

اسفناج پخته شده حدود ۲ لیوان

قارچ ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط یک عدد

پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق غذا خوری

خامه صبحانه ۵۰ گرم

پنیر فیلا دلفیا یا پنیر مخصوص پیتزا ۴ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

ابتدا اسفناج ها را شسته، خرد کرده و می پزیم و طبق دستور ۲ لیوان اسفناج پخته شده آماده می کنیم، پیاز را نگینی خیلی ریز خرد کرده و با کمی کره و روغن مایع داخل یک ماهیتابه مناسب تفت می دهیم، وقتی پیازها بلوری شدند اسفناج را اضافه کرده و با پیاز خوب تفت می دهیم تا بوی خامی اسفناج گرفته شده و عطر خوش آن متصاعد شود.

قارچ ها را نیز ریز خرد کرده به مخلوط اسفناج اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا قارچ ها نیز کمی پخته شوند. مواد را پس از این که آماده شد با نمک و فلفل مزه دار کرده و از روی حرارت برمی داریم.

ورقه های ژامبون را که بهتر است مستطیل شکل باشند پهن کرده، یک طرف آنها از مواد قرار می دهیم و کمی پنیر پیتزا قرار داده و سپس لوله می کنیم.

کف یک سینی یا پیرکس را خامه صبحانه ریخته و روی آن فلفل سیاه و مقداری نمک می پاشیم سپس رول های آماده شده را روی خامه چیده و روی تمامی آنها را با پودر پنیر پارمسان می پوشانیم.

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم کرده و سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا رول ها گرم شده و پنیر داخل آنها نیز ذوب شود.

برای تزئین روی آنها می توانیم از مقداری سبزی خشک معطر مثل مرزه و پودر فلفل سیاه استفاده کنیم.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن