مواد لازم
فیله مرغ – ۱۴۰ گرم
پیاز – ۱۵ گرم
قارچ خردشده – ۶۰ گرم
عصاره مرغ – یک عدد
پنیر پیتزا – ۷۰ گرم
نان باگت – یک عدد
روغن – به میزان لازم
گوجه و خیارشور – برای تزئین
طرز تهیه
ابتدا پیاز را تفت میدهیم تا کمی طلایی شود، سپس فیله مرغ قطعهقطعه شده را با آن تفت میدهیم تا گوشت فیله سرخ شود .
بعد از سرخ شدن فیله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه میکنیم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنیر پیتزا را به آن میافزاییم و خوب هم میزنیم که خمیر نرم شده و کل مواد را در برگیرد .
نان باگت را خالی کرده و مواد را داخل آن میریزیم و گوجه و خیار شور را به آن میافزاییم .
.