آشپزیساندویچ

ساندویچ فیله مرغ با پنیر

 

مواد لازم

 

فیله مرغ – ۱۴۰ گرم

پیاز – ۱۵ گرم

قارچ خرد‌شده – ۶۰ گرم

عصاره مرغ – یک عدد

پنیر پیتزا – ۷۰ گرم

نان باگت – یک عدد

روغن – به میزان لازم

گوجه و خیارشور – برای تزئین

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود، سپس فیله مرغ قطعه‌قطعه شده را با آن تفت می‌دهیم تا گوشت فیله سرخ شود .

بعد از سرخ شدن فیله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه می‌کنیم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنیر پیتزا را به آن می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم که خمیر نرم شده و کل مواد را در برگیرد .

نان باگت را خالی کرده و مواد را داخل آن می‌ریزیم و گوجه و خیار شور را به آن می‌افزاییم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن