آشپزیپیش غذا

اردور دلمه قارچ

 

مواد لازم

 

گوجه‌فرنگی چهار عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

خرده نان جو ۲/۳ پیمانه

پیاز خردشده یک عدد

سیر خردشده سه حبه

قارچ خردشده یک پیمانه

جعفری یک قاشق سوپخوری

بادام نصف‌شده هشت عدد

زیتون هشت عدد

پنیر پیتزا ۱۵ گرم

 

 

طرزتهیه

 

ابتدا سر گوجه‌فرنگی را برش عرضی زده و کمی از گوشت آن را در آورده در ظرفی بریزید. خرده نان‌ها را با پیاز، گوشت گوجه‌فرنگی، سیر، قارچ، بادام، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده، درون گوجه‌فرنگی بریزید، کمی پنیر پیتزا روی هر قطعه گوجه‌فرنگی قرار دهید و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کمی قهوه‌ای شود هر گوجه‌فرنگی را با یک زیتون تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن