آش و سوپآشپزی

آش گوجه فرنگی مخصوص

 

مواد لازم

 

برنج یک پیمانه خیس کرده

لپه نصف پیمانه

سبزی آش ۷۵۰ گرم

پیازداغ به میزان لازم

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی پنج قاشق سوپخوری

نعناداغ برای تزئین

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا لپه را با پیازداغ و زردچوبه نیم‌پز می کنیم، برنج خیس کرده را به آن اضافه‌کرده و می‌گذاریم برنج خوب بپزد تا آش لعاب بیندازد، سپس آب گوجه را همراه با سبزی آش (یا اگر رب بود رب را با سبزی آش) به قابلمه افزوده، نمک و فلفل می‌زنیم تا زمانی‌که‌آش جا بیفتد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن