آشپزیپلو و چلو هاغذای سنتی ایران

بادنجان پلو

مواد لازم

برنج یک کیلوگرم

بادنجان حلقه شده یک کیلوگرم

پیاز سرخ‌شده یک پیمانه

گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌شده دو پیمانه یا پنج عدد

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه

بادنجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم. می‌توانیم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم .

 

 

بادنجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرک

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. با سلام لطفاآشپزی خود را برای این بنده ایمیل کنید تا بتوانم از همی این آشپزی های قشنگ استفاده کنم با تشکر از مطالب قشنگ شما متشرکم خسته نباشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن