آشپزیغذای سنتی ایران

بز قورمه

مواد لازم

بز قورمه غذای کرمانی

گوشت ماهیچه ۵۰۰ گرم

سیب زمینی پخته شده ۲۵۰ گرم

نخود و لوبیا سفید از هر کدام ۱۰۰ گرم

پیاز ۱۵۰ گرم

سیر یک حبه

کشک ساییده‌شده ۲۵۰ گرم

زعفران آب‌کرده یک قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سیر و پیاز داغ و مغز گردو به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه، پیاز و سیر کوبیده را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، سیب‌زمینی را اضافه و آنها را با گوشت‌کوب کاملا نرم کنید. کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزئین کرده و سرو کنید .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن