آشپزیغذای سنتی ایران
بز قورمه
مواد لازم
بز قورمه غذای کرمانی
گوشت ماهیچه ۵۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده ۲۵۰ گرم
نخود و لوبیا سفید از هر کدام ۱۰۰ گرم
پیاز ۱۵۰ گرم
سیر یک حبه
کشک ساییدهشده ۲۵۰ گرم
زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر و پیاز داغ و مغز گردو به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه، پیاز و سیر کوبیده را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، سیبزمینی را اضافه و آنها را با گوشتکوب کاملا نرم کنید. کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزئین کرده و سرو کنید .
.