آشپزیمرغ و پرندگان
بلدرچین شکم پر
بلدرچین ۵ عدد
سبزیجات معطر ۵۰۰ گرم
گردو رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
دون انار سابیده ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران
سه حبه سیر را خرد نمایید و با آبلیمو،روغن زیتون،۲قاشق زعفران دم کرده و نمک و فلفل مخلوط کنیدو با قلمو تمام سطح بلدرچین ها رو آغشته می کنیم و بلدرچین ها در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود. بعد از ۲۰ دقیقه دوباره از همان مواد با قلم مو روی بلدرچین ها می مالیم. این کار را ۳ مرتبه تکرار می کنیم.
برای پر کردن شکم بلدرچین ها ابتدا سبزیجات معطر را ( ترخان،نعنا،گشنیز،جعفری) بدون روغن در ماهیتابه تفت میدهیم. سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه یک حبه سیر را به مواد اضافه می کینم. بعد از یک تفت کوچک، گردو ، دون انار و رب انار را به مواد اضافه کرده و مواد را از شعله بر می داریم.شکم پلدرچین ها رو با مواد پر کرده و با خلال دندان شکم آنها را می بندیم.
بلدرچین ها را ابتدا در روغن زیاد طوری که غوطه ور شوند، سرخ کرده و بعد به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۰۰درجه سانتی گراد در فر می گذاریم.
.